NAJAVA: Seminar Europa: jedinstvo u različitosti, Zagreb, 28. veljače – 01. ožujka 2020.


Seminar

Drage sestre i braćo,

predsjednik Europske evanđeoske alijanse (EEA), Dr Frank Hinkelmann iz Austrije, bit će gost PEV-a od 28.2. do 01.03.2020. To će biti njegov prvi posjet Hrvatskoj.

Isplanirano je da bi u subotu 29.2. imali seminar sa našim gostom. Seminar je zamišljen za širi krug zainteresiranih iz naših zajednica ali i drugih zajednica i organizacija koje nisu dio PEV-a ali bi mogli biti zainteresirani kako za susret tako i za eventualnu suradnju kroz potencijalne ‘networke’ ili čak i za formalno članstvo. Zato još jednom apeliram da proširite glas o tome u krugovima u kojima se krećete i pozovete ljude koji bi bili zainteresirani.

Tema seminara će biti Europa: jedinstvo u različitosti, gdje će govoriti o suvremenim kretanjima i situaciji u Europi, nekim teološkim i misijskim promišljanjima te malo podrobnije o Europskoj evanđeoskoj alijansi, njezinoj povijesti, biblijskim temeljima, trenutnim mogućnostima i osvrtom na budućnost.

Seminar će se održati u BC Dubrava, Oporovečka 95, Zagreb, (Preko puta Garden Malla/Supernova, Dubrava) i počeo bi okupljanjem u 10:30 na kavi a u 11:00 bi počeli službeno sa seminarom.

U 13:00 ćemo napraviti pauzu za ručak. Kako je Garden mall preko puta crkve i ima dobar i dosta veliki restoran sa gablecima/ručkovima po pristupačnim cijenama (od 20-45kn), neće biti zajedničkog ručka u crkvi nego će svatko biti u mogućnosti otići u restoran i uzeti ono što mu odgovara.

U 14:30 bi nastavili sa seminarom a planirani završetak bi bio oko 16:30.

Još jednom vas molim da iskoristite ovu priliku za upoznavanje kako sa našim gostom i EEA, tako i jedni s drugima. Siguran sam da će seminar biti koristan svim sudionicima i da ćemo dobiti kako nove informacije tako i jednu širu evanđeosku europsku perspektivu a takvih prilika i nemamo baš često.

Molim vas da slobodno ovaj mail proslijedite svima koji bi mogli biti zainteresirani. Moja posljednja molba je da se svi zainteresirani prijave na mail PEV-a (u naslovu) najkasnije do četvrtka 27.2.2020.

Želim Božji blagoslov svima i veselim se našem susretu.

Toma Magda

Predsjednik Protestantskog evanđeoskog vijeća

Croatian Evangelical Alliance President

Kosirnikova 76, 10 000 Zagreb Hrvatska / Croatia

Office: +385 (1) 3700 966 Mobile: +385 99 214 6534

e-mail: pevcroatia@gmail.com

(preuzeto sa pev.com.hr)