Apel za pomoć nastradalima u poplavljenim područjima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije


apel-608x455“Bog nam je zaklon i utvrda, pomoćnik spreman u nevolji.” Ps 46:2

Mnoge obitelji ostale su, gotovo u jednom trenutku, bez ičega, gotovo im je preko noći uništeno sve, od domova, imovine, svega što su imali. Pred njima je neizvjesna sutrašnjica i ispunjeni su brigama i strahovima.

Zato podignimo svoje poglede, ispružimo ruke, otvorimo srca, neka znaju da nisu sami.

Želimo im pomoći upućenim molitvama našem Bogu, volontiranjem i donacijama. Neka znaju da im i u tim teškim trenucima želimo pomoći u obnovi domova nakon što se povuče voda, ali i u obnovama srca.

Mjesta za materijalnu i duhovnu pomoć su u Cerni, Zagrebu i Vukovaru: Akcija Agape, Kosirnikova 76, Zagreb, T: 01 3700 966, E: agape@mreza.eu, W: www.facebook/Akcija Agape EPC Cerna, Petar Anić M: 098 584 607, E: petaran@net.hr Agape Vukovar, T: 032 414 767, E: akopriv@yahoo.com

Apeliramo da crkve i vjernici otvore svoje prostore i svoje domove za prihvat i smještaj ljudi koji su zbog poplava napustili svoje domove i ne znaju kad će se vratiti.http://poplave.hr/smjestaj/

Evanđeoska pentekostna crkva u Republici Hrvatskoj poziva sve svoje vjernike da se uključe u pomaganje nastradalima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji donacijama, volontiranjem, duhovnom pomoći, otvaranjem svojih domova za smještaj ugroženih i na druge prikladne načine.

Video zapis preuzet sa www.samopismo.net/2014/05/video-braco-hrvati-srbi-i-bosanci-sada.html

Više možete pročitati u izvještaju Marije Koprivnjak OVDJE