NAJAVA: Dani otvorenih vrata u Severinu na Kupi!, 27. – 29. svibnja 2022. godine Severin na Kupi


Dragi prijatelji DPB-a,

Prigodom obilježavanja 30-og rođendana DPB-a radosno vas pozivamo na Dane otvorenih vrata u Severinu na Kupi kako bi se kroz nekoliko dana podsjetili samih početaka DPB udruge, podijelili s vama kako nam je Bog bio vjeran te kako bi s vama proveli ugodno, korisno i blagoslovljeno vrijeme te se bolje upoznali. Možda će za neke od vas ovo biti prilika prvi put posjetiti naš kamp u Severinu na Kupi!

Molimo vas, pročitajte ovu pozivnicu u cijelosti vašim prijateljima, crkvama, udrugama te se bez odgađanja prijavite na jedan od Dana otvorenih vrata u Severinu na Kupi 

Program Dana otvorenih vrata raspoređen je u 3 dana kako bi DPB ekipa svim dobnim grupama mogla posvetiti posebno vrijeme.

*Pozivamo zreliju generaciju (iznad 60 godina) da nam se pridruži u petak od 17:00 u obilasku kampa, kolačima i kavi, šetnji do rijeke te slavljenju Boga pjesmom i druženjem.

*Subotnji program počinje u 10:00 odbojkom na pijesku na koju ne želite zakasniti! Ovaj dan namijenjen je obiteljima u obilasku kampa, druženju, kreativnoj radionici, kavi i slatkišima, različitim sportskim aktivnostima (penjanje, streličarstvo (nije za mlađu djecu)) te pauzomza ručak od 13:00 do 15:00 za koji brinete o vlastitom trošku (u Severinu ima Fast food Miki Maus, a par minuta vožnje autom dovest će vas do restorana Rim te restorana Mali raj.)

U nedjelju vas pozivamo u 9:00 na okupljanje u DPB kampu (kava i peciva osigurani) odakle ćemo pješice otići u obližnju Baptističku crkvu (Severin na Kupi) na svečano bogoštovlje s vjernicima koji su Društvu prijatelja Biblije od samih početaka bili velika pomoć i blagoslov. Nakon bogoštovlja se vraćamo u DPB kamp na zajednički ručak i druženje do 15:00.

Vidimo se u Severinu na Kupi! Radujemo se vašem dolasku!

U ime Društva prijatelja Biblije,

Marijana Crnković, nacionalni lider

 

Program

PETAK 27.5. – 17:00-20:00

“Ugodno s korisnim” -za zreliju generaciju koja uživa u šetnji prirodom

SUBOTA 28.5. – 10:00-19:00

“To smo mi” – za obitelji i osobe koje vole sport, prirodu i druženje

NEDJELJA 29.5. – 9:30-15:00

“I tako je sve počelo” – za sve koji se žele podsjetiti početaka Društva prijatelja Biblije i sudjelovati u zajedničkom zahvaljivanju Bogu

Molimo vas, obavezno najavite svoj dolazak kao grupe, crkve ili pojedinaca na info@dpbhouse.org do 23. svibnja 2022. godine

Više možete vidjeti na https://www.dpbhouse.org/30_dpbhouse.html?lang=hr